Betalingen

De bijdrage voor warme maaltijden, culturele uitstappen e.a. wordt betaald op het einde van elke maand. Uw kind ontvangt een overzichtelijke factuur waarop de kosten duidelijk vermeld staan. We vragen te betalen via overschrijving. In de infomap wordt steeds aangeduid wanneer deze factuur meegegeven wordt.

We hanteren onderstaande structuur m.b.t. de betaling van de facturen.

1. U ontvangt de factuur. We vragen u om de factuur zo spoedig mogelijk (binnen de 10 dagen) te betalen. Heb je vragen over de factuur? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs bij juf Jeanine op maandag of dinsdagmorgen.

2.     Wanneer de factuur niet betaald is binnen de 20 dagen na ontvangst, ontvangt u een eerste herinnering.

3.     Wanneer de factuur nog niet betaald is binnen de 40 dagen na ontvangst, ontvangt u een tweede herinnering met een administratieve kost van €15.

4.     Wanneer de factuur onbetaald blijft, zal het dossier na 60 dagen na ontvangst overgemaakt worden aan een extern bureau.

5. We willen echter benadrukken dat we steeds bereid zijn om samen met u naar oplossingen te zoeken om betalingsachterstanden te vermijden.