Opvang

Toegang tot de school

De kinderen van het kleuter en lager onderwijs kunnen de school binnen van 7u00 tot 8u40 langs de ingang van de Mysteriestraat (het blauwe hekken). Boekentassen worden op de speelplaats (in rekken) op de juiste plaats gezet. ’s Avonds worden de kinderen opgehaald via de ingang van de Mysteriestraat (het blauwe hekken) vanaf 15u30.

Rijen en begeleiding

Om 15u30 vertrekt er één rij, vertrekkend vanuit de Wijngaardstraat. De kinderen die met deze rij de school verlaten, worden begeleid bij het oversteken van de kruispunten in de omgeving van de school. Einde van deze rij is de tramhalte Zaman/Vorst Nationaal. Indien u wenst dat uw kind meegaat met deze rij, dan dient u de toelating te ondertekenen. De toelatingsfiche dient aan de schooltas gehangen te worden. Enkel leerlingen met een toelatingsfiche mogen de school verlaten met de rij.